7. syyskuuta 2014

KUVALLISIA FIILIKSIÄ VIIKON VARRELTA


Ihanaa sunnuntaita tyypit! Maanantai tuntui kääntyvän sunnuntaiksi yhtä nopeasti, kuin aurinko laskee näin alkusyksystä.  Ihana viikko taas takana.

Maanantain ja tiistain ryhmäytymisestä olikin jo aiemmin juttua, keskiviikkona käännettiin uusi sivu, kun ryhdyttiin perehtymään uutisiin. Opeteltiin siis jutuntekoa - poimittiin laajemmista kokonaisuuksista tärkeimmät pointit, joista uutinen lopulta muodostuu. Yllättävän vaikeaa, joskin yllättävän mielenkiintoista. 
Seurailtiin tiiviisti myös Obaman vierailua Virossa, kuudesta eri uutismediasta kerääntyy muuten paljon luettavaa! Yhtenä tehtävänantona olikin vertailla eri lähteiden näkökulmia ja tyyliä nostaa uutinen esille.


Keskiviikkona innoissaan!



Torstaiaamun Obama-keskustelut, ihan vaan vähän väsytti.
Ihanan Jaakon blogia pääsee muuten lukemaan täällä!


Perjantain ohjelmassa oli liikuntaa ja musiikkia, eikun siis äänenmuodostusta. However, täydellistä kevennystä tekstintäyteisen viikon päätteeksi! 

Viikonloppua on vietelty tällä kertaa lähinnä kotosalla, vähän piti kuitenkin pyörähtää ihmettelemässä Taidelauantain meininkiä keskustassa. 





Tästä päivästä mainittakoon oikein erikseen, ihana ihana päivä. Kovin tavallinen sunnuntai kyllä, mutta niin rauhallinen ja onnellinen olo koko päivän, että kovin on kiitollinen mieli näin illalla.







Onnellisen viikon ja sunnuntain kruunaa kylmä Somersby!

Nyt aion nauttia tästä illasta, uusi viikko starttaa huomenna herkullisesti vasta aamukymmenen jälkeen - tykkään!

2 kommenttia:

  1. Mikä on nautinnollinen ilta ? Villasukat jalassa sohvalla löhöillen,viltti takaamassa lämpimän katselunautinnon sinkkuelämästä,tuo huurteisen kylmä juoma,antamassa sisäistä mielihyvää. Nautinnollinen ajatus

    VastaaPoista
  2. Jokainen nauttii omalla tavallaan. Itse rentoudun kotona mielelläni hyvän kirjan tai vaikka elokuvan parissa, ja kyllähän yksi kylmä juoma on siinä ohessa miellyttävä piste iin päälle. :) Kiitos paljon kommentista!

    VastaaPoista